Hoe krijg je snel meer zelfvertrouwen?

zo krijg je snel zelfvertrouwen

Een belangrijke sleutel tot succes is zelfvertrouwen. Een belangrijke sleutel tot zelfvertrouwen is leren werken met je lichaam.

Wat zeg je nu? Je lichaam beter leren kennen voor meer zelfvertrouwen, dat is een grapje zeker? 

Nee, het is geen grapje en laat mij je even uitleggen waarom werken met je lichaam voor je zelfvertrouwen geen grapje is.
Op het moment dat je samen met mij gaat werken met je lichaam, lichaamshouding en presence gebeurt er iets van binnen met je.
Je krijgt meer controle over je bewegingen en je leert je lichaam beter kennen. Het resultaat daarvan is dat je een andere uitstraling krijgt. Een zelfverzekerder uitstraling!

Deze nieuwe uitstraling helpt jou, jezelf met andere ogen te bekijken.

Door die nieuwe uitstraling durf je jezelf meer te presenteren.
Je gaat ongemerkt rechtop lopen en vind het helemaal niet meer eng om in het openbaar te spreken. Met als resultaat dat je echt lekkerder in je lijf zit.

Fouten maken en perfectie

Het is niet zo dat je ineens geen fouten meer maakt of zoals ik soms struikelt over je woorden. ( ik struikel zelf nog wel eens over mijn voeten😀) Zo ook een keer op de kamasutrabeurs tijdens een show, ineens languit op mijn……..mond. Dat was ook een avontuur en daar vertel ik een andere keer nog wel meer over.

Maar door meer zelfvertrouwen trek je jezelf minder aan van je fouten, versprekingen of verstappingen.

Jezelf zelfverzekerd voelen heeft niets te maken met perfectie of geen fouten maken. Niemand is perfect en fouten maakt iedereen dus dat moet je sowieso niet nastreven.

Mijn definitie van zelfverzekerdheid

Zelfverzekerdheid heeft te maken met jezelf staande houden in ongemakkelijke situaties en op een natuurlijk manier respect afdwingen en dat doe je met je uitstraling.

Die uitstraling moet wel zo zijn dat je nog benaderbaar bent. Zelfvertrouwen moet geen arrogantie worden. Zelfvertrouwen is ook niet overal bovenuit schreeuwen.

Beiden is nergens voor nodig, zelfvertrouwen moet je delen met andere vrouwen en vermenigvuldigen.

Geloof mij, met het leren werken met lichaam geeft je gelijk resultaat.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe ik werk? Neem dan gewoon even contact met mij op.

Striptease - lapdance-coach-Mona

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *